Trustpilot

Jouw adviseur

Carine Heijsteeg

El Grecostraat 62
1328SP, Almere

Regio: MIDDEN
Provincie: Flevoland

carine.heijsteeg@personaltouchtravel.nl
06 14971012

Over Carine

Wist u dat…

Ik onlangs tot beste reisadviseur van de provincie Flevoland verkozen ben?

“Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen” – Confucius

Graag stel ik mezelf aan u voor: Mijn naam is Carine Heijsteeg, 30 jaar, getrouwd en woonachtig in Almere.

Verre reizen

Reizen is mijn grote passie! In 2001 ben ik dan uiteraard ook in het toerisme gaan werken. De eerste jaren bij een reisbureau en daarna heb ik ervaring opgedaan bij een verre reizen specialist. Ik heb in de afgelopen jaren heel wat van de wereld mogen zien en ervaren. Zowel vakanties als studiereizen in o.a. Europa, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Afrika en Azië. En sinds april 2010 kan ik daar ook het Midden-Oosten (Emiraten en Oman) aan toevoegen!

Olifanten wassen
Ik geef u dan ook vanuit eigen ervaring een goed en compleet advies. Ik zal uw reis van A tot Z voor u organiseren zodat ú zorgeloos op vakantie kunt! Wat dacht u bijvoorbeeld van olifanten wassen in Laos (Azie), een mooie paardrijdtocht in Lesotho (Afrika) of in Oman (Midden-Oosten) reuze schildpadden bekijken?

Alles kan
U ziet: alles is mogelijk en geen vraag blijft onbeantwoord. Ik neem elke opdracht uiterst secuur en zoek tot ik datgene heb gevonden waar u naar op zoek bent! Of dit nu gaat om een vakantie in Nederland, aan de andere kant van de wereld, een kampeervakantie of een luxe cruise. Geen mens is immers hetzelfde, dus ook geen enkele reis.
Op basis van uw wensen en informatie zet ik mij volledig in om uw perfecte vakantie en/of droomreis te realiseren. Natuurlijk ben ik zowel telefonisch op 06-14971012 als per e-mail via carine.heijsteeg@personaltouchtravel.nl bereikbaar. Op de momenten dat het ú uitkomt! Dus aarzel niet en laat mij uw droom(reis) verwezenlijken!

Ik wil heel graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme met u delen!

Een vrolijke reizigersgroet,
Carine Heijsteeg